Mijn naam is Elfriede Arriëns (1961) en ik ben sinds 2001 werkzaam in uitvaartbranche als uitvaartbegeleider en als spreker bij uitvaarten voor het samenstellen en uitspreken van een In Memoriam.

Mijn uitgangspunt is samen met de nabestaanden een waardige afscheidsviering te verwezenlijken die de overledene recht doet en waar men met een goed gevoel op terug kan zien.

Individuele begeleiding
Als uitvaartbegeleider onderscheid ik me door uitgebreid met u te overleggen om samen te ontdekken wat zowel bij u, als bij de overleden dierbare past bij de vormgeving van de uitvaart.
Ik wil ondersteuning bieden in een verdrietige situatie die ik niet kan veranderen, maar wel minder zwaar kan maken door zorg uit handen te nemen en voor u beschikbaar te zijn zolang dit nodig is. Niet in één kort gesprek de hele uitvaart regelen, maar met elkaar gedurende de periode voorafgaand aan de uitvaart een afscheid voorbereiden waarop u, ondanks uw verdriet, goed kunt terugkijken. U hoeft niet met meerdere personen overleg te voeren over uw situatie, u kunt alles met mij bespreken en alle verstrekte informatie wordt door mij vertrouwelijk behandeld.

Logo
In sommige culturen verbeeldt de kraanvogel een lang leven; zo gaat dat ook met herinneringen aan een dierbare. Zolang je leeft draag je dit bij je als een kostbare nagedachtenis.

 

 

 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO