Vooraf vastleggen van uw uitvaartwensen door een wilsbeschikking.

Een wilsbeschikking is een document waarin je vastlegt wat je uitvaartwensen zijn. Steeds vaker kiest men ervoor bij leven zijn/haar uitvaart voor te bereiden. Na overlijden van een dierbare moeten er praktische zaken geregeld worden en is men daar vaak emotioneel nog niet aan toe. Over een handleiding beschikken waarin de overledene zelf de uitvaartwensen heeft aangegeven, is een geruststellende gedachte.

Doe ik zijn/haar nagedachtenis tekort?

Het is absoluut niet vanzelfsprekend dat wanneer de achterblijvende partner overlijdt, weer dezelfde keuzes worden gemaakt als in het verleden; immers ieder mens is anders. Het kan ook zijn dat de wensen in de loop der jaren veranderd zijn.

Vindt u het lastig om een wilsbeschikking in te vullen?

Een vrijblijvend gesprek bij de mensen thuis om vooraf de uitvaartwensen vast te leggen, waarna ik achteraf vaak verneem dat het verhelderend was. “ Er is ons veel duidelijk geworden en het heeft ons geholpen tot een keuze te komen, waarin we ons allemaal goed kunnen vinden”. Opluchting dat dit een onderwerp is geworden dat inspireert om er te zijner tijd een waardig afscheid van te maken waarvan ieder die dat wenst, deel uit kan maken hoe bescheiden die rol wellicht ook is.

Laatste wensen boekje

Voor een laatste wensen boekje en –of een vrijblijvend gesprek bij u thuis, waaraan geen kosten zijn verbonden, kunt u mailen naar uitvaart@elfriedearriens.nl of bellen met 06 23 713 909

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO